کیف پول اتمیک والت رابط کاربری خیلی خوبی داره و افراد مبتدی هم میتونن به سادگی ازش استفاده کنن. این کیف پول بیشتر از ۵۰۰ رمزارز و توکن رو پشیبانی میکنه و قابل نصب روی تقریبا تمامی سیستم عاملهای موبایل و کامپیوتر هست.
EOS
ایاس / EOS
کیف پول لجر نانو ایکس
لجر نانو ایکس نسخهی بهبود پیدا کرده لجر نانو اس هست. توی این نسخه که حدود دو برابر نسخه قبلی قیمت داره، محدودیت ذخیرهسازی (چند تا برنامه بیشتر نمیشد همزمان نصب داشت) رفع شده و همزمان میشه دهها برنامه روی اون نصب داشت. همینطور این نسخه مجهز به بلوتوث شده که اتصال به موبایل و برنامه Ledger Live Mobile رو خیلی آسونتر میکنه.
کیف پول لجر نانو اس
لجر یکی از کیف پولهای سختافزاری موفق هست و تونسته فروش میلیونی داشته باشه. لجر نانو اس (Ledger Nano S) از کوینهای متنوعی پشتیبانی میکنه ولی بدیش اینه که کیف پول چند تا کوین بیشتر رو نمیشه همزمان نصب داشت و مجبور میشید مرتب کوینی رو پاک کنید تا بتونید کیف پول ارز دیجیتال دیگهای رو نصب کنید. خبر خوب اینه که در نصب مجدد شما چیزی رو از دست نمیدید. اگر این فضا و محدودیت برای شما کافی نیست میتونید سراغ مدلهای دیگهش مثل لجر نانو ایکس برید که باید بیشتر هزینه کنید.
رمزارز ایاس
ایاس (EOS) رمزارزی با عرضهای متفاوت از بقیه پروژهها بود. عرضه اولیه (ICO) اون حدود یک سال طول کشید و به این صورت بود که در بازههای زمانی مختلف، هرکسی متناسب با ایتریومی که پرداخت میکرد توکن بهش تعلق میگرفت. بنابراین از ابتدا مشخص نبود که چه بهایی رو دارید به ازای هر توکن پرداخت میکنید و این نحوه عرضه پیچیدگیهای خاص خودش رو داره که به نظرم خیلی به نفع خریدارها نباشه.
صرافی نوبیتکس
نوبیتکس دومین صرافی پلتفرمی (بازار) بود که باهاش آشنا شدم. خیلی خلاصه بخوام بگم: رابط کاربری مناسبی داره، حجم بازارش خوب هست و همه چیز درش به خوبی انجام میگیره. احراز هویتش چندان سخت نیست و نیازی به سلفی گرفتن ندارید. مرتبه اول برای برداشت باید یک روز صبر کنید و دفعات بعدی برداشت به سرعت انجام میگیره.
صرافی بایننس
بایننس یکی از صرافیهای خیلی خوب هست که با وجود تازه وارد بودنش به نسبت بقیه، حجم معاملات بالایی داره و چند وقت یکبار قابلیت جدیدی رو رونمایی میکنه و ارزش توکنش رو هم به خوبی حفظ کرده و بالا برده. تا چند وقت پیش این صرافی موضع شفافی در برابر ایران یا کشور دیگهای نداشت. ولی اخیرا مشخصا اسم چند کشور رو که از همکاری با اونها معذور هست اعلام کرده و جای تعجب هم نیست که ایران بین اون کشورها هست. بنابراین هشدارهای ایمنی رو باید در موردش جدی گرفت.